Desain Grapis: Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
éjaan, replaced: Bidang → Babagan, ditemukake → tinemu
(éjaan, replaced: nek → yèn)
(éjaan, replaced: Bidang → Babagan, ditemukake → tinemu)
'''Desain grapis''' utawa rancang grapis iku proses komunikasi gawe elemen visual, koyo huruf, bentuk, lan gaambar sing kanggone digawe nentukno sudut pandang pesan sing arep disampek
ake. BidangBabagan iki ngelibatake proaaàses komunikasi visual.
 
== Sejarah ==
Sejarah desain grafis ga iso pedhot teko sejarahperkembangan seni rupo. Karenanya, produk komunikasi visual paling tuwo sing tau ditemukaketinemu yaiku lukisan gua ning Lascaux, [[Prancis|Perancis]], kiro-kiro asale soko tahun 15.000-10.000 SM.<ref>Meggs, Philip B., dan Alston W. Purvis. 2006.</ref> Simbol-simbol sing bentuk e ideogram iki ngembang dadi aksara sing saiki digawe lewat layar gawai. Temuan mesin cetak sing ngembang teko Tiongkok nganti Eropa uga dadi faktor penting gawe perkembangan kawitan desain grapis.
 
Henry Cole iku salah sijine uwong sing paling pengaruh ning dunyo pendidikan desain nang Inggris, dek e ngomong nang pemerintah 
352.737

besutan