Seni abstrak: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: sakjroning → sajeroning
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bReferensi\b +Rujukan))
(→‎top: éjaan, replaced: sakjroning → sajeroning)
'''Seni Abstrak''' ya iku cabangé [[seni rupa]] kang ngandut arti ora awujud,''mujarad'',''niskala''.Seni abstrak ing arti asli ya iku cipta-ciptané kang kasusun saka [[garis]] ,[[wujud]], lan [[werna]] kang ora ana batesé saka [[ilusi]] ing wujud kang ana ing [[alam]] nyata.Semana uga sakjroningsajeroning arti umum ya iku kahanan kang awujud ing alam ora bisa awujud karana wis kasunyatan lan ora nduwèni wujud kanggo tuladha.Wong kang misuwur ing babagan [[seni]] abstrak ya iku [[Wasilly Kandinsky]].<ref>Atkins, Robert, ''Art Spoke: A Guide to Modern Ideas, Movements, and Buzzwords, 1848-1944'', Abbeville Press, New York, 1993</ref> Wiwitan abad kaping-20, kata iki misuwur dugunakake kanggo njlentrehake seni lukis ''kubisme'' lan [[seni fituristik]]
== Pranala jana ==
* [http://arxiv.org/abs/physics/0703091 Scientific inquiry in modern art]
352.737

besutan