Surat Al Muthaffifiin: Béda antara owahan

6 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎Pokok-Pokok Isi: éjaan, replaced: Allah s.w.t → Allah
c (éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
(→‎Pokok-Pokok Isi: éjaan, replaced: Allah s.w.t → Allah)
 
== Pokok-Pokok Isi ==
* Ancaman [[Allah]] s.w.t. marang wong kang ngurangi ukuran timbangan, ukuran lan takeran
* Cathetan kejahatan [[manungsa]] kang ana ing ''[[Sijjin lan Illiyyin|Sijjiin]]'' lan cathetan bab kang apike manungsa ing ''[[Sijjin lan Illiyyin|Illiyyin]]''
* Balesan lan werna-werna nikmat kanggo wong kang tumindak apik
352.737

besutan