Kabupatèn Barito Kidul: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
éjaan, replaced: jroning → sajeroning, sajroning → sajeroning
(→‎Pranala njaba: replaced: Pranala jaba → Pranala njaba)
(éjaan, replaced: jroning → sajeroning, sajroning → sajeroning)
{{Dati2
| jeneng = Kabupatèn Barito Kidul
| propinsiprovinsi=[[Kalimantan Tengah]]
| kutha krajan=
| jembar = 8.830,00 km<sup>2</sup>
| padunung = 124.250 jiwa (2007)<ref>Barito Kidul jroningsajeroning angka taun 2007, Tabel 3.1</ref>
| kapadhetan = 14,1 jiwa/km<sup>2</sup>
| kacamatan= 6
 
== Geografis ==
Kabupatèn Barito Kidul dumunung ana ing sisih [[Kulon]] Propinsi Kalimantan Tengah. Kabupatèn iki nduwèni jembar wewengkon 8.830,00 km2, ing sajroningsajeroning koordinat 1°20' — 2°35' [[Lintang kidul]] lan 114° — 115° [[Bujur wétan]].
 
=== Wewengkon ===
348.872

besutan