Penyanyi: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
→‎Jinising: éjaan, replaced: sajroning → sajeroning
(éjaan, replaced: nggunakake → migunakaké)
(→‎Jinising: éjaan, replaced: sajroning → sajeroning)
:* [[sopran]], swara kang paling dhuwur ing wong wadon
:* [[mezzo-sopran]], suwara tengah wong wadon
:* [[alto (swara)|kontralto]], swara paling èndek ing wong wadon , kasebut uga ''alto'' ing sajroningsajeroning babagan musik [[paduan swara]]
 
== Uga delengen ==
352.737

besutan