Magénta: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: sajroning → sajeroning (2)
(→‎top: éjaan, replaced: antarane → antarané)
(→‎top: éjaan, replaced: sajroning → sajeroning (2))
h=300|s=100|v=100
|source=[[Warna web#Nama-nama warna X11|X11]]}}
'''Magénta''' ('''fuchsia''') ya iku salah sijine [[warna]] dasar sakai sistem CMYK ing sajroningsajeroning percetakan. ''Pendekatan'' marang warna iki saka sistem RGB kanthi nyampurake abang lan biru kanthi maksimum.
 
Masyarakat awam kerep kliru bedhakaken magénta karo jambon utawa abang. Babagan iki ora patiya trep amarga ana unsur biru ing sajroningsajeroning warna iki.
 
''Magénta'' ya iku jinis [[warna]] antarané [[ungu]] lan [[Mawar (warna)|mawar]].
352.737

besutan