E=mc²: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: sajroning → sajeroning
(éjaan, replaced: penting → wigati, kerja → makarya, energi → ènergi (9), dhewe → dhéwé)
(→‎top: éjaan, replaced: sajroning → sajeroning)
[[Gambar:Relativity3 Walk of Ideas Berlin.JPG|thumb|Rumus [[Einstein]] th 1905 dipajang dhuwuré nganti 3m ning [[Berlin]]]]
 
'''''E = mc''<sup>2</sup>''' sajroningsajeroning [[fisika|ngèlmu fisika]] ya iku [[rumus]] kang sering metu lan wigati banget nalika njlentrehaké ''persamaan nilai'' watarané [[ènergi]] (''E'') lan [[massa]] (''m''), kang dipadhakaké sacara langsung nganggo etungan konstanta kuadrat ''[[kecepatan cahaya|laju cahaya]]'' dalam [[vakum]] ( ''c'' <sup>2</sup> )
 
: '''<math> E = mc^2 \!</math>''',
348.872

besutan