Mike Dalton (Romo): Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: sajroning → sajeroning
c (→‎top: ganti kat using AWB)
(→‎top: éjaan, replaced: sajroning → sajeroning)
Dalton tetep ngriyayakaken [[Misa]] dumugi tilar donyanipun. Nalika pejahipun, Dalton dipunpitados minangka Romo Katulik paling sepuh ing Kanada lan tiyang paling sepuh ingkang tasih gesang ingkang ngladosi Perang Donya II.
 
[[Kategori:Wong Kanada sajroningsajeroning Perang Donya II]]
[[Kategori:Romo Katulik]]
[[Kategori:Lair 1902]]
352.737

besutan