Ireng: Béda antara owahan

6 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: jroning → sajeroning (2)
(→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen)
(→‎top: éjaan, replaced: jroning → sajeroning (2))
'''Ireng''' miturut definisi ideal yakuwi representasi ora anané [[werna]] utawa [[cahya]] jroningsajeroning ruang peteng. Ing babagan [[fotografi]], bab iki tegesé fim utawa sensor ora kuwagang nangkep cahya akibat intensitas pembakaran cendhèk banget. Bab iki bisa digayuh kanthi ngayahi pangukuran ''under exposure'' jroningsajeroning panggunaan ''[[lightmeter]]''.
 
== Koordinat werna ==
352.730

besutan