Embing-embing: Béda antara owahan

9 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: jroning → sajeroning (3)
(→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen)
(→‎top: éjaan, replaced: jroning → sajeroning (3))
[[Gambar:Cacao-pod-k4636-14.jpg|thumb|right|150px|Penampang lintang woh kakao. Plasenta dumunung ing tengah, diapit déning karangan wiji.]]
 
'''Plasenta''' utawa '''tembuni''' iku [[organ]] jroningsajeroning [[rahim]] ing mangsa [[ngandhut]] sing mènèhi [[nutrisi]] lan nglindhungi [[janin]] jroningsajeroning [[kandhutan]].
 
Plasenta jroningsajeroning [[botani]] minangka [[analogi]] plasenta. Plasenta minangka bagean saka [[woh]] lan nglindhungi saluran sing nggawa hara sing diperlokake wiji kanggo perkembangan.
 
== Uga delengen ==
352.737

besutan