Fardhu 'ain: Béda antara owahan

6 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: jroning → sajeroning, Jroning → Sajeroning
(→‎top: éjaan, replaced: ninggalaké → ninggal)
(→‎top: éjaan, replaced: jroning → sajeroning, Jroning → Sajeroning)
'''Fardhu 'Ain''' iku status hukum saka sawijining aktivitas ing agama [[Islam]] sing wajib diayahi déning kabèh individhu sing wis ngebaki syarat. JroningSajeroning agama Islam, ninggal aktivitas sing hukumé Fardhu 'Ain bakal nyebabaké dosa.
 
Klebu jroningsajeroning aktivitas iki :
* [[Salat Limang Wektu]]
* [[Pasa (Islam)|Pasa]]
352.737

besutan