Powiat: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: jroning → sajeroning
(→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen)
(→‎top: éjaan, replaced: jroning → sajeroning)
[[Gambar:POLSKA woj pow.png|thumb|Powiat di Polen]]
'''Powiat''' iku laladan tingkat loro jroningsajeroning [[pamérangan administratif]] [[Polen]], bisa diterjemahaké kanthi [[frasa dhistrik]] utawa laladan [[tingkat II]] lan kurang luwih mèmper karo [[kabupatèn]] ing [[Indonésia]]. Powiat iku pérangan saka unit sing luwih gedhé sing disebut ''województwo'', sing kurang luwih setingkat karo [[propinsi]]. Powiat dhéwé dipérang manèh dadi sawetara ''gmina''. Ana rong jinis powiat, ''powiat ziemski'' (dhistrik rural) sing cacahé 314 lan ''powiat grodzki'' (dhistrik urban) sing cacahé ana 65.
<!--
== Tentang powiat ==
352.737

besutan