Rabiul akhir: Béda antara owahan

6 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
éjaan, replaced: jroning → sajeroning (2)
(replaced: Deleng uga → Uga delengen)
(éjaan, replaced: jroning → sajeroning (2))
'''Rabiul Akhir''' iku [[wulan]] kapapat jroningsajeroning tanggalan [[hijriyah]].
 
==Uga delengen==
* [[Bakdamulud]] wulan kapapat jroningsajeroning [[Kalèndher Jawa]]
 
{{Hijriyah}}
352.737

besutan