Lètnan Kolonèl: Béda antara owahan

9 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: jroning → sajeroning (3)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
(→‎top: éjaan, replaced: jroning → sajeroning (3))
[[Gambar:Ph_tni-ad_letkol.jpg|thumb|Tandha pangkat Letkol TNI AD]]
 
'''Lètnan Kolonèl''' ('''Lètkol''') iku tandha pangkat ing jenjang perwira menengah jroningsajeroning [[Militèr|kemilitèran]] ing Indonésia, satingkat karo [[Ajun Komisaris Besar Pulisi]] jroningsajeroning [[Kepulisian Républik Indonésia]]/[[Polri]].
 
Samangsa panjajahan Walanda, dikenal kanthi sebutan ''Overste'' jroningsajeroning ketentaraan [[Hindia Walanda]] utawa ' Koninklijk Nederlands-Indisch Leger''/[[KNIL]].
 
==Uga delengen==
352.737

besutan