Spesies cures: Béda antara owahan

9 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
éjaan, replaced: jroning → sajeroning (3)
c (→‎Spesies jroning kahanan mutawatiri: kakatua -> jakatuwa using AWB)
(éjaan, replaced: jroning → sajeroning (3))
{{Status konsèrvasi}}
[[Gambar:Panthera tigris sondaica 01.jpg|thumb|299px|[[Macan Jawa]] sing wis cures taun [[1980-an]].]]
'''Spesies cures''' jroningsajeroning [[biologi]] ateges ilangé sawiji [[spesies]] utawa saklompok [[takson]]. Wektu kacuresan spesies ditandhani kanthi matiné indhividhu pungkasan spesies kasebut, lan kamampuan kanggo kembang biak ora ana manèh.
== Spesies cures ing Indonésia ==
 
* [[Macan Bali]]
 
=== Spesies jroningsajeroning bebaya cures ===
 
* [[Warak jawa]]
* [[Orang utan]]
 
=== Spesies jroningsajeroning kahanan mutawatiri ===
* [[Jakatuwa Maluku]]
 
352.737

besutan