Ijma: Béda antara owahan

6 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: jroning → sajeroning (2)
(→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen)
(→‎top: éjaan, replaced: jroning → sajeroning (2))
{{Ushul fiqih}}
'''Ijma'''' iku maknané kesepakatan, yakuwi kesepakatan para ulama jroningsajeroning netepaké sawijining hukum jroningsajeroning agama alandhesan [[Al-Qur'an]] lan [[Hadits]] ngenani sawiji perkara sing kedadéyan.
 
== Uga delengen ==
351.333

besutan