Padunung: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: Jroning → Sajeroning
(éjaan, replaced: antara liya → antarané, biasané → biyasané, Februari → Fèbruari, geografi → géografi (2), hukum → ukum, jroning → sajeroning, kayadéné → kaya déné, nduwèni → duwé (3), ruang → ruwang, Rusia → Ruslan (2),...)
(→‎top: éjaan, replaced: Jroning → Sajeroning)
* Wong sing sacara ukum '''duwé hak''' manggon ing laladan kasebut, utawa duwé surat resmi kanggo manggon ing kana, nanging milih manggon ing laladan liya.
 
JroningSajeroning èlmu [[sosiologi]], padunung ya iku kumpulan manungsa kang ngenggoni wewengkon [[géografi]] lan [[ruwang]] tinamtu.
 
Masalah-masalah bab padunung disinaoni ing èlmu '''[[Demografi]]'''. Manéka warna aspèk perilaku manungsa disinaoni ing [[sosiologi]], [[ékonomi]], lan [[géografi]]. Demografi akèh dianggo ing babagan [[pemasaran]], sing gegandhèngan raket karo unit-unit ékonomi, kaya déné pengècèr nganti pelanggan potensial.
352.737

besutan