Dhengkul: Béda antara owahan

5 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
éjaan, replaced: Jroning → Sajeroning
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
(éjaan, replaced: Jroning → Sajeroning)
[[Gambar:Knee diagram.png|thumb|Diagram dhengkul manungsa]]
 
JroningSajeroning [[anatomi manungsa]], '''dhengkul''' iku [[sendhi]] sing ngubungaké [[femur]] lan [[tibia]]. Amarga dhengkul manungsa nyokong mèh kabèh bobot [[awak]], dhengkul rentan banget marang [[cidra]] akut lan tuwuhing [[osteoarthritis]].
 
== Pranala njaba ==
 
{{anatomi manungsa}}
{{anatomi-stub}}
 
[[Kategori:Anatomi manungsa]]
 
 
{{anatomi-stub}}
352.737

besutan