Yordania: Béda antara owahan

5 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
éjaan, replaced: jroning → sajeroning
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
(éjaan, replaced: jroning → sajeroning)
footnotes=
}}
'''Krajaan Hasyimiyah Yordania''', biasané disebut '''Yordania''' ([[basa Arab]]: أردنّ, [[alih aksara]]: ''ʼUrdunn''), iku [[nagara]] ing [[Timur Tengah]] kang wewatesan karo [[Suriah]] ing sisih [[lor]], [[Arab Saudi]] ing [[wétan]] lan [[kidul]], [[Irak]] ing [[wétan]]-lor, sarta [[Israèl]] lan ''[[Gisik Kulon|Tepi Barat]]'' ing sisih kulon. Yordania nrima arus pangungsi [[Palestina]] jroningsajeroning luwih saka [[telung dasawarsa]], andadèkaké minangka salah siji penampung pengungsi paling gedhé ing donya. Nagara kang ora pati sugih bahan tambang iki ngimpor [[lenga patra]] saka nagara-nagara tanggané.
 
== Uga delengen ==
 
{{Timur Tengah}}
{{geo-stub}}
 
[[Kategori:Yordania| ]]
 
 
{{geo-stub}}
348.872

besutan