Kiribati: Béda antara owahan

11 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
éjaan, replaced: jroning → sajeroning, Presidhèn → Présidhèn (2)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
(éjaan, replaced: jroning → sajeroning, Presidhèn → Présidhèn (2))
|largest_city = [[Tarawa Kidul]]
|government_type = [[Républik]]
|leader_titles = [[PresidhènPrésidhèn Kiribati|PresidhènPrésidhèn]]
|leader_names = [[Anote Tong]]
|area_rank = 171
|GDP_PPP_per_capita_rank = 132
|sovereignty_type = [[Kamardikan]]
|established_events =  - Saka [[BritaniaKarajan RayaManunggal]]
|established_dates = <br />[[12 Juli]] [[1979]]
|currency = [[Dolar Australia]]
|footnotes=
}}
'''Républik Kiribati''' ([[basa Inggris]]: ''Republic of Kiribati''), [[International Phonetic Alphabet|dipocapaké]] {{IPA|/kiribas/}}, iku nagara [[kapuloan]] sing dumunung ing [[Samudra Pasifik]]. Ka-telung puluh telu [[atol]] nagara iki kasebar sadawané 3.500.000&nbsp;km² ing cedhak [[khatulistiwa]]. Jenengé ya iku [[transliterasi]] "Gilberts", jeneng [[basa Inggris]] kanggo klompok kapuloan paling gedhé, Kapuloan Gilbert jroningsajeroning [[basa Kiribati]].
<!--
== Sejarah ==
 
{{oséania}}
{{geo-stub}}
 
[[Kategori:Kiribati| ]]
 
 
{{geo-stub}}
352.730

besutan