Mubah: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: jroning → sajeroning
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451)
(→‎top: éjaan, replaced: jroning → sajeroning)
'''Mubah''' iku status [[hukum]] tumrap sawijining aktivitas jroningsajeroning jagad [[Islam]]. Aktivitas sing mawa status hukum mubah olèh dilakoni, malah kepara dianjuraké (sifaté préntah), nanging ora ana janji ganjaran pahala. Hukum iki dipatrapaké luwih ing prakara kadonyan.
 
== Conto aktivitas ==
352.737

besutan