Sisupala: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: jroning → sajeroning
c (Bot: Ngganti katégori Raja jroning mitologi Hindu karo Raja jroning mitologi Hindhu)
(→‎top: éjaan, replaced: jroning → sajeroning)
[[Kategori:Kresna]]
[[Kategori:Paraga Mahabharata]]
[[Kategori:Raja jroningsajeroning mitologi Hindhu]]
352.737

besutan