São Paulo: Béda antara owahan

5 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: bagian → pérangan, jroning → sajeroning
c (→‎top: éjaan using AWB)
(→‎top: éjaan, replaced: bagian → pérangan, jroning → sajeroning)
|}
 
'''São Paulo''' ya iku kutha paling gedhé ing [[Brasil]], [[kutha krajan]] [[São Paulo (nagara bagianpraja)|São Paulo]]. Cacahé padunung ngluwihi 11 yuta jiwa jroningsajeroning wewengkon sing ambané 1.522,986 km².
 
== Pranala jawi ==
352.737

besutan