Tangga nada mayor: Béda antara owahan

62 bèt wis ditambahake ,  14 taun kepungkur
c
+ delengen uga
(saka id)
 
c (+ delengen uga)
: 1, 1, 1/2, 1, 1, 1, 1/2
{{Lingkaran kunci}}
 
==Delengen uga==
* [[Tangga nada minor]]
 
==Pranala njaba==
 
{{musik-stub}}
 
78.625

besutan