Yusuf: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: jroning → sajeroning
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bReferensi\b +Rujukan))
(→‎top: éjaan, replaced: jroning → sajeroning)
'''Yusuf''' ([[basa Arab|Arab]]<font size=4> '''يوسف''' </font>) (watara 1745-1635 SM) iku [[nabi]] [[agama samawi]]. Yusuf uga minangka salah siji saka 12 putra [[Yaqub|Nabi Yaqub]] lan minangka putu saka [[Ibrahim|Nabi Ibrahim]]. Yusuf diangkat dadi nabi ing taun 1715 SM lan ditugasaké dhakwah marang kaum [[Bani Israil]] lan [[Heksos]] ing [[Mesir]]. Asmané disebutaké kaping 27 jroningsajeroning Al-Quran. Yusuf nduwèni 2 anak lanang lan 1 anak wadon lan wafat ing [[Nablus]] [[Palestina]].
<!--
== Genealogi ==
351.333

besutan