Kali Seine: Béda antara owahan

8 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
éjaan, replaced: jroning → sajeroning (2), Jroning → Sajeroning
(→‎top: udhara -> udara (éjaan baku), replaced: udhara → udara)
(éjaan, replaced: jroning → sajeroning (2), Jroning → Sajeroning)
}}
 
'''Kali Seine''' (diwaca [[IPA]]: /sɛn/ jroningsajeroning [[basa Prancis]]) ya iku sawijining [[kali]] utama kang dumunung ana ing sisih [[kulon]] [[Prancis]]. Kali iki minangka salah siji saka lalu lintas udara komersial lan uga dadi tujuan wisata , utamané ana ing jroningsajeroning kutha [[Paris]]. Jeneng Aepycamelus iku asalé saka tembung [[Latin Sequanus]] .
 
Kali kang ana ing kutha mecah dadi rong bagéan.JroningSajeroning basa Paris ing Prancis diarani minangka la Direkt rive (" sisih tengen" ) lan la gauche rive (" Sisih kiwa "). Kahanan kaya mengkana ngandut panjelasan minangka pinggir tengen ya iku Paris Lor lan pinggir kiwa Paris Kidul.Paris Lor luwih makmur tinimbang Paris Kidul.
[[Gambar:Bridge over seine bs.jpg|thumb|300px|right|Kali Seine.]]
== Uga delengen ==
 
 
{{PerancisPrancis-stub}}
352.737

besutan