Institut: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: jroning → sajeroning
(→‎top: éjaan)
(→‎top: éjaan, replaced: jroning → sajeroning)
{{Pendhidhikan ing Indonésia}}
'''Institut''' iku [[perguruan tinggi]] sing nyelenggarakaké [[pendhidhikan akadhemik]] lan/utawa [[pendhidhikan vokasi|vokasi]] jroningsajeroning saklompok disiplin [[èlmu]], [[tèknologi]], lan/utawa seni, lan yèn ngebaki sarat bisa nyelenggarakaké [[pendhidhikan profèsi]].
 
[[Kategori:Perguruan tinggi]]
352.737

besutan