Awan: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: jroning → sajeroning
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
(→‎top: éjaan, replaced: jroning → sajeroning)
'''Awan''' utawa '''raina''' utawa '''rina''' iku pérangan [[wektu]] nalika pandom jam ana ing posisi 12:00. Awan jroningsajeroning panggunaan aktivitas sadina-dina ya iku wektu antara tabuh 11.00 nganti tabuh 14.00. Miturut Bausastra Jawa Tim Balai Basa Yogyakarta, awan utawa siyang didhéefinisi minangkawayah nailkané ana [[srengéngé]] (kosok baliné [[bengi]]). Saliyané iku uga wayah nalikané srengéngé wis dhuwur.
 
{{Sistem Wektu}}
352.737

besutan