Segovia: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: jroning → sajeroning
(→‎Pranala njaba: replaced: Pranala jaba → Pranala njaba)
(→‎top: éjaan, replaced: jroning → sajeroning)
[[Gambar:Segovia, Spain location.png|right|200px|Lokasi Segovia ing Spanyol]]
'''Segovia''' iku sawijining [[kutha]] ing [[Spanyol]]. Dunungé ing bagéan tengah, ya iku ing wewengkon otonomi [[Castile Leon]], [[Spanyol]]. Ing taun [[2003]], kutha iki nduwèni padunung 54.945 jiwa jroningsajeroning wewengkon kang jembaré 163,6 km². Kutha iki ndarbèni angka kapadhetan padunung 340,1 jiwa/km². Kutha iki dumunung ing bagéan lor kutha [[Madrid]].
 
Jeneng Segovia dijupuk saka jeneng '''Šiqūbiyyah''' ([[Basa Arab|Arab]]: شقوبية). Sawetara wangunan kuno ing Segovia ditetepaké minangka [[Situs Warisan Donya UNESCO]] ing taun [[1985]].
348.872

besutan