Kutub Lor: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎Dhéfinisi Kutub Lor Bumi: éjaan, replaced: jroning → sajeroning
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
(→‎Dhéfinisi Kutub Lor Bumi: éjaan, replaced: jroning → sajeroning)
 
== Dhéfinisi Kutub Lor Bumi ==
'''Kutub Lor''' iku titik paling lor [[Bumi]], bisa didhéfinisèkaké jroningsajeroning patang cara kang béda-béda. Nanging mung loro cara pisanan sing umum digunakaké. Senadyan mangkono dhéfinisi sing paling umum ya iku Kutub Lor dumunung ing [[Samudra Arktik]].
 
# '''Kutub Lor Geografis''', uga dikenal minangka '''[[Lor Sejati]]''', iku titik lor ing poros rotasi Bumi ketemu lumahing bumi.
352.737

besutan