Baamang, Kotawaringin Wétan: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: jroning → sajeroning
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bReferensi\b +Rujukan))
(→‎top: éjaan, replaced: jroning → sajeroning)
| jeneng camat = —
| jembar = 591 km<sup>2</sup>
| padunung = 40.127 jiwa(2007)<ref>Kotawaringin Wétan jroningsajeroning angka taun 2007/2008, Tabel 3.1.2</ref>
| cacah dati4 = 1 / 3
}}
352.737

besutan