Cambridge: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: Jroning → Sajeroning
(→‎top: éjaan, replaced: Sebagéan → Sapérangan)
(→‎top: éjaan, replaced: Jroning → Sajeroning)
Cambridge sing asli dumunung ing [[Cambridgeshire]], [[Britania Raya]]; [[Universitas Cambridge]] sing misuwur iku dumunung ing kana. Sapérangan gedhé kutha dumunung ing [[Cambridge (konstituensi parlemen Britania Raya)|konstituensi parlemen Cambridge]].
 
JroningSajeroning basa umum ing [[Amérika Sarékat]], 'Cambridge' kerep ngarujuk marang [[Cambridge, Massachusetts]], kutha cedhak [[Boston, Massachusetts|Boston]], papan [[Universitas Harvard]] lan [[Institut Teknologi Massachusetts]] dumunung.
 
Panggonan liya nganggo jeneng Cambridge:
348.872

besutan