Jenamas, Barito Kidul: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: jroning → sajeroning
(replaced: Pranala jaba → Pranala njaba, Referensi → Réferènsi)
(→‎top: éjaan, replaced: jroning → sajeroning)
| jeneng camat = —
|luas = 708,00 km<sup>2</sup>
| padunung = 10.958 jiwa (2007)<ref>Barito Kidul jroningsajeroning angka taun 2007, Tabel 3.1</ref>
| cacah dati4 = 14 / 1
 
| angka BPS =
| propinsiprovinsi = Kalimantan Tengah
}}
'''Jenamas''' iku [[kacamatan]] ing [[Kabupatèn Barito Kidul]], Propinsi [[Kalimantan Tengah]], [[Indonésia]]. Kacamatan iki nduwèni jembar 1.099,00&nbsp;km<sup>2</sup> lan okèhé padunung 16.746 jiwa.
348.872

besutan