Jati (tanduran): Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: jroning → sajeroning
(→‎Rujukan: éjaan, replaced: Bagian → Pérangan (2))
(→‎top: éjaan, replaced: jroning → sajeroning)
'''Jati''' iku sajinis [[wit]] pengasil [[kayu]] sing mutuné dhuwur. Wité gedhé lan kenceng, bisa tuwuh nganti 30-40 [[meter|m]]. Godhongé amba lan luruh ing mangsa ketiga.
 
Jati dikenal ing donya kanthi jeneng ''teak'' ([[basa Inggris]]). Jeneng iki asal saka tembung ''thekku'' (തേക്ക്) jroningsajeroning [[basa Malayalam]], basa ing nagara bagéan [[Kerala]] ing [[India]] kidul. Jeneng èlmiah jati ya iku ''Tectona grandis'' L.f..
<!--
== Habitus ==
352.737

besutan