Eutanasia: Béda antara owahan

6 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
éjaan, replaced: jroning → sajeroning (2)
(→‎Eutanasia dideleng saka sudut cara tindakane: éjaan, replaced: Yen → Yèn)
(éjaan, replaced: jroning → sajeroning (2))
[[Gambar:Euthanasia machine (Australia).JPG|thumb|240px|Mesin eutanasia kang digunakake kanggo nyuntikake obat-obatan kang bisa gawé mati kanthi dosis dhuwur. Layar komputer jinjing mandu pangguna lumantar saperangan tahapan lan pitakonan kanggo mesthèkaké yèn si pangguna wis bener-bener siap jroningsajeroning kaputusane mau. Suntikan pungkasan banjur ditindakake kanthi pitulungan mesin kang diatur saka komputer.<ref>
{{cite web
|url = http://www.smh.com.au/articles/2003/01/10/1041990085855.html
[[Kategori:Étika kadhokteran]]
[[Kategori:Ukum kadhokteran]]
[[Kategori:Isu utama jroningsajeroning étika]]
352.737

besutan