DNA: Béda antara owahan

6 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Biosintesis protein: éjaan, replaced: jroning → sajeroning (2)
(éjaan, replaced: ditemokaké → tinemu (3))
(→‎Biosintesis protein: éjaan, replaced: jroning → sajeroning (2))
 
=== Biosintesis protein ===
Kabèh fungsi DNA gumantung marang interaksi karo protèin. Interaksi karo protèin iki bisa ora spésifik, utawa protèin bisa kaiket sacara spésifik dadi larikan DNA (''DNA sequence'') dhéwé. Ensim uga bisa kaiket karo DNA, jroningsajeroning bab iki polimèr sing njiplak larikan dnasar DNA jroningsajeroning transkipsi lan réplikasi DNA minangka bab sing wigati.
 
== Panggunaan DNA ing tèknologi ==
352.737

besutan