Selena Gomez: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
éjaan, replaced: Bidhang → Babagan, jroning → sajeroning
(éjaan, replaced: Amerika → Amérika, nduwèni → duwé)
(éjaan, replaced: Bidhang → Babagan, jroning → sajeroning)
}}
 
'''Selena Marie Gomez''' [[22]] [[Juli]] [[1992]] ({{lahirmati|[[Grand Prairie]], [[Texas]], [[Amérika Sarékat]]|22|7|1992}}) ya iku panjenengané dadi [[penyanyi]] [[pop]], [[penari]], [[panulis lagu]], lan [[aktris]] Amérika Sarékat kang misuwur minangka duwé lakon jroningsajeroning serial [[Disney]] [[Wizards of Waverly Place]]
 
== Karier ==
=== BidhangBabagan Akting ===
[[Gambar:Selena Gomez 2.jpg|thumb|left|Gomez ing studhio ''Wizards of Waverly Place'' sadurungé ditayangake ing tv ing tanggal April 2007]]
Gomez miwiti karier aktingé ing [[umur]] pitung [[taun]], minke tokoh Gianna ing Barney & Friends. Panjenengané uga sinau sakbehané ing babagan ngawa acara utawa asring kasebat [[pranatacara]].
352.730

besutan