Kaliori, Rembang: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎Désa-désa: éjaan, replaced: jroning → sajeroning
(→‎Désa-désa: éjaan: wetan -> wétan, replaced: Wetan → Wétan (2))
(→‎Désa-désa: éjaan, replaced: jroning → sajeroning)
 
== Désa-désa ==
Kacamatan Kaliori dumadi saka 23 [[désa]] kapérang jroningsajeroning 70 [[Rukun Warga]] (RW) lan 255 [[Rukun Tetangga]] (RT). Kanthi gunggung désa sing akèh iki andadèkaké kacamatan Kaliori bebarengan karo [[Sarang, Rembang|kacamatan Sarang]], [[Pamotan, Rembang|kacamatan Pamotan]] lan [[Pancur, Rembang|kacamatan Pancur]] minangka kacamatan ing Kabupatèn Rembang kanthi cacah désa paling akèh katelu sawisé kacamatan Rembang (27 désa lan 7 kalurahan) lan [[Kragan, Rembang|kacamatan Kragan]] (27 désa).
 
Désa-désa sing ana ing kacamatan iki ya iku:
352.737

besutan