Sungai Telang, Dusun Lor, Barito Kidul: Béda antara owahan

→‎top: éjaan, replaced: jroning → sajeroning
(replaced: Pranala jaba → Pranala njaba, Referensi → Réferènsi)
(→‎top: éjaan, replaced: jroning → sajeroning)
| pratélan poto =
| jeneng = Sungai Telang
| propinsiprovinsi = Kalimantan Tengah
| dati2 = Kabupatèn
| jeneng dati2 = Barito Kidul
|jeneng pemimpin =-
| jembar = 368,00 km<sup>2</sup>
| padunung = 478 jiwa (2007)<ref>Kecamatan Dusun Lor jroningsajeroning angka taun 2007, Tabel 3.1</ref>
| angka pos =
| kapadhetan = -
352.737

besutan