Tentara Nasional Indonesia Angkatan Udara: Béda antara owahan

→‎Tugas TNI-AU: éjaan, replaced: jroning → sajeroning
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
(→‎Tugas TNI-AU: éjaan, replaced: jroning → sajeroning)
* Nglaksanakaké tugas TNI [[matra udara]] ing babagan [[pertahanan]];
* Njejegaké hukum lan njaga kaamanan ing [[wewengkon udara]] [[yurisdiksi nasional]] miturut katentuan hukum nasional lan hukum internasional kang wis diratifikasi;
* Nglaksanakaké tugas TNI jroningsajeroning pembangunan lan pengembangan kakuwatan matra udara; sarta
* Nglaksanakaké pemberdayaan [[wewengkon pertahanan udara]].
 
352.737

besutan