Jesse James: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: jroning → sajeroning
(→‎top: replaced: film → filem (3))
(→‎top: éjaan, replaced: jroning → sajeroning)
 
* [[Jessie lan James]] saka [[Team Rocket]], trio kejem fiktif lan tokoh [[komik]] (Meowth sing kaping-3) saka [[Pokemon]]
* [[Jessie James]], [[anak]] sing dadi korban jroningsajeroning [[panémbakan]] sing durung kabongkar nalika taun [[2006]] ing [[Inggris]].
* [[Jesse James (filem)]], [[filem]] [[taun]] [[1939]].
* [[American Experience: Jesse James]], dokumèntèr [[American Experience]] PBS saka taun [[2005]]
352.737

besutan