Kasti: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
→‎Tatacara: éjaan, replaced: jroning → sajeroning
(→‎top: éjaan, replaced: Sawise → Sawisé (2), isa → bisa, dening → déning)
(→‎Tatacara: éjaan, replaced: jroning → sajeroning)
 
==Tatacara==
Mèh padha karo bisbol utawa sofbol]] dolanan kasti dumadi saka rong klompok. Klompok sing siji namplèk terus mlayu ngubengi lapangan lan bisa terus mlebu "omah" (kaya ''homerun''). Klompok sijiné njaga lan nyegat playuné klompok mungsuhé. Bédané karo ''baseball'' ya iku yèn ing ''baseball'' mungsuhé mung dicegat terus ditèmpèli bal, nanging jroningsajeroning kasti pamain jaga olèh mbalang (ngempuk) mungsuhé saka kadohan. Yèn ana pamain sing namplèk banjur mlayu utawa pamain liya sing mlayu saka hong siji menyang hong liyané kena empuk, klompoké banjur ganti klompok jaga, lan klompok sing jaga ganti mlebu omah lan namplèk bal mbaka siji. Saben pamain sing bisa mlebu omah antuk biji siji, mangkono saterusé sing antuk biji paling akèh ing pungkasan dolanan menang.
 
==Uga delengen==
352.737

besutan