René Adler: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: sakdurungé → sadurungé
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
(→‎top: éjaan, replaced: sakdurungé → sadurungé)
}}
 
'''René Adler''' ({{lahirmati|[[Leipzig]], [[Jerman Timur]]|15|1|1985}}) kuwi salah sijiné pamain [[bal-balan]] teka [[Jerman]]. Piyambaké saiki mbela klub [[Hamburger SV]]. Klub sakdurungésadurungé sing tau dibela ya iku [[VfB Leipzig]] dan [[Bayer 04 Leverkusen|Bayer Leverkusen]]. Posisi pamain kuwi ya iku dadi penjaga gawang. Pamain iki dhuwuré 191&nbsp;cm.<ref>{{cite web |url = http://www.transfermarkt.de/de/news/36547/-adlers-hoehenflug-von-leipzig-ans-kap.html |title = Adlers Höhenflug: Von Leipzig ans Kap |trans_title = Adler's Rise: From Leipzig to the Cape |date = 1 March 2010 |accessdate =2 March 2010 |language = German |publisher=transfermarkt.de}}</ref>
 
== Karir ==
352.737

besutan