Bandungan, Semarang: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: kayata → kaya ta
(→‎Pranala njaba: replaced: Pranala jaba → Pranala njaba)
(→‎top: éjaan, replaced: kayata → kaya ta)
| kapadhetan = /km²
| angka BPS =
| propinsiprovinsi = Jawa Tengah
}}
 
Kacamatan iki jembaré: - km<sup>2</sup> kanthi padunung watara .
 
Bandungan dumunung ing pèrèng [[Gunung Ungaran]] mula hawané seger. Ing tlatah iki ana werna-werna papan wisata lan rékréasi kayatakaya ta wahana Outbond sing jenengé Umbul Sidamukti sing nduwèni ''Flying Fox'' paling dhuwur ing Indonésia ya iku 70 m. Objèk wisata sing misuwur ya iku [[Candhi Gedhongsanga]]. Amarga hawané sing seger, Bandhungan uga akèh ngasilaké [[janganan]] lan manéka warna [[kembang]].
 
==Rujukan==
352.737

besutan