Solanaceae: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: kayata → kaya ta
(→‎top: Amerika Serikat -> Amérika Sarékat, replaced: Amerika Serikat → Amérika Sarékat)
(→‎top: éjaan, replaced: kayata → kaya ta)
{{Wikispecies|Solanaceae}}
 
'''Suku térong-térongan''' utawa '''Solanaceae''' iku suku tanduran sing nduwé kagunan ekonomis sing apik kanggo manungsa. Tetanduran sing ana ing suku iki, kayatakaya ta [[kenthang]], [[tomat]], sarta [[lombok]], dadi komoditas ing sadéngah papan ing donya. Nanging, ana uga sing ngganggu ([[gulma]]).
 
== titikanipun ==
350.349

besutan