Kertu pos: Béda antara owahan

6 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
éjaan, replaced: kayata → kaya ta (4)
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
(éjaan, replaced: kayata → kaya ta (4))
Ilmu penelitian lan nglumpukaké kertu pos diarani [[deltiologi]].<ref name="internet2">[http://www.newsindo.com/kartupos/menarik.htm newsindo.com](dipunundhuh tanggal 17 Juni 2011)</ref>
 
Kartu pos biyasané ana gambaré.<ref name="internet1"/> Gambar kang ana ing kertu pos kayatakaya ta gambar panggonan kang misuwur ing salah sawijining nagara iku, gambar wong, gambar alam kayatakaya ta [[gunung]], [[segara]], [[kapal]], [[kéwan]]-kéwan kayatakaya ta kéwan kang langka lan dadi ciriné nagara iki, utawa gambar wong kang nduwéni jabatan kang dhuwur ing nagara.<ref name="internet1"/> Kertu pos uga kena kanggo ucapan [[Natal]], taun baru, lan dina riyaya kayatakaya ta [[Idul Fitri]], lan dina kang dianggep penting ing nagara iku.<ref name="internet1">[http://www.indonesianewsonline.com/prangko/stamps/koleksi.htm indonesianewsonline.com](dipunundhuh tanggal 17 Juni 2011)</ref>
 
== Cathetan suku ==
{{reflist}}
{{stub}}
 
[[Kategori:Pos]]
 
 
{{stub}}
352.737

besutan