Gaman nuklir: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: kayata → kaya ta
(→‎top: éjaan, replaced: jroning → sajeroning)
(→‎top: éjaan, replaced: kayata → kaya ta)
[[Gambar:Fat_man.jpg|thumb|right|Wangun bom nuklir sing ditibakké ing Hiroshima lan Nagasaki]]
 
Gegaman nuklir saiki bisa diluncuraké liwat manéka cara, kayatakaya ta liwat [[montor mabur pangebom]], [[pluru kendhali]], [[pluru kendhali balistik]], lan [[pluru kendhali balistik let bawana]].
 
== Pranala njaba ==
348.872

besutan