Tepus, Gunungkidul: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎Pariwisata: éjaan, replaced: kayata → kaya ta
(→‎Pranala njaba: busak "bali menyang")
(→‎Pariwisata: éjaan, replaced: kayata → kaya ta)
 
==Pariwisata==
Pariwisata dadi prodhuk unggulan kacamatan Tepus, amarga anané pesisir kanthi sesawangan sing éndah. Lokasi wisata sing ana kayatakaya ta:
* Pasisir Sundak ing Sidoharjo lan Tepus
* Pasisir Ngandong ing Purwodadi
352.737

besutan