Basa Polen: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
éjaan, replaced: kayata → kaya ta (2)
(éjaan, replaced: sajroning → sajeroning (2))
(éjaan, replaced: kayata → kaya ta (2))
 
== Distribusi géografis ==
Kurang luwih 97% pedunung Polen nyatakaké basa Polski minangka basa ibuné. Saliyané ing [[Polen]], para penutur basa iki uga tinemu ing nagara-nagara saindhengé kayatakaya ta [[Lituania]], [[Bélarus]], [[Ukraina]] lan uga [[Jerman]].
 
== Panulisan ==
|}
|-
| colspan="3" |<small>*Ę ę (''e nosowe'' utawi ''e z ogonkiem'') punika kadosé aksara anuswara, nalika diserat dumadi panambang dipun pertal minangka e lan nalika diserat sajeroning tembung dipun pertal minangka en, kayatakaya ta:</small>
* <small>trochę /trohe/ - sakedhik</small>
* <small>piję /piye/ - aku ngombé</small>
350.349

besutan