Kanker: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Jinis Kanker: éjaan, replaced: kayata → kaya ta
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bPranala [Jj]aba\b +Pranala njaba))
(→‎Jinis Kanker: éjaan, replaced: kayata → kaya ta)
== Jinis Kanker ==
* [[Karsinoma]] ya iku kanker kang urip lan nyebar ing [[sel epitel]]
* [[Sarkoma]] ya iku kanker kang urip lan nyebar ing [[jaringan panunjang]] kayatakaya ta ing [[payudara]]
* [[Leukemia]] ya iku kanker kang urip lan nyerang jaringan kang ngasilaken getih.
* [[Limfoma]] ya iku kanker kang nyerang jaringan limpa.
352.737

besutan